top of page

 Retningslinjer for   informasjonskapsler 

 Informasjonskapsleretningslinjer 

Velkommen til Informasjonskapsleretningslinjene for KlikkFokus. Denne siden gir deg informasjon om bruken av informasjonskapsler ("cookies") på vårt nettsted.

 Hva er informasjonskapsler? 

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på datamaskinen eller mobilenheten din når du besøker et nettsted. De brukes til å forbedre din opplevelse av nettstedet ved å huske preferanser og innstillinger.

 

 Hva slags informasjonskapsler bruker vi? 

Vi bruker følgende typer informasjonskapsler på vårt nettsted: Sporingskode/pixel.

 

 Nødvendige informasjonskapsler 

Disse informasjonskapslene er avgjørende for at nettstedet vårt skal fungere riktig. De lar deg navigere på nettstedet og bruke dets funksjoner.

 

 Ytelsesinformasjonskapsler 

Disse informasjonskapslene samler inn informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet vårt, for eksempel hvilke sider som besøkes oftest og om det oppstår feilmeldinger. Denne informasjonen hjelper oss med å forbedre nettstedets ytelse.

 

 Funksjonalitetsinformasjonskapsler 

Disse informasjonskapslene lar nettstedet huske valg du har gjort (for eksempel språkvalg eller region) og tilpasse seg deretter for å gi deg en mer personlig opplevelse.

 Hvordan kan du administrere informasjonskapsler? 

Du kan kontrollere og administrere informasjonskapsler i nettleserinnstillingene dine. Vær oppmerksom på at hvis du velger å deaktivere informasjonskapsler, kan noen deler av nettstedet vårt kanskje ikke fungere som forventet.

 Kontakt oss 

Hvis du har spørsmål eller bekymringer om våre informasjonskapsleretningslinjer, vennligst kontakt oss på svein@klikkfokus.no

Disse retningslinjene ble sist oppdatert 01.04.2024

bottom of page